Rådgivning om FARLIGT GODS... Det handler om sikkerhed
dATASIKKERHEDSPOLITIK


 

VED AT BENYTTE WWW.CANTELL.DK ACCEPTERER DU, AT VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER I HENHOLD TIL NEDENSTÅENDE DATAPOLITIK.

KORT OM PRIVATLIVS- OG PERSONDATAPOLITIK

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Cantell behandler, og hvordan vi behandler dem. Persondata skal forstås som al personhenfør-bar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Cantell respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres, forbeholder Cantell sig retten til at afvise ordrer, samarbejdsaftaler og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Cantell ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder, men ikke begrænset, til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd og økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Cantell.

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER OG BEHANDLER VI?

Cantell har brug for en række personoplysninger, for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Cantell:

 

E-mailadresse

For- og efternavne

Adresser

Telefonnumre

samt tekniske detaljer såsom log-in og geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel eller en samarbejdsaftale.

CANTELL INDSAMLER OG BEHANDLER OPLYSNINGER OM DIG, NÅR DU:

Foretager varekøb

Indgår sammarbejdsaftaler, herunder sikkerhedsrådgiveraftaler og beslægtede aftaler

Sender forespørgsler, og/eller interagerer med Cantell på anden vis

Tilmelder dig kurser, nyhedsbreve eller lignende

Afgiver personoplsyninger på anden vis til Cantell

 

Cantell indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Cantell indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE INFORMATIONER?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik omkring fortrolighed og tavshedspligt, der sikrer dine rettigheder og overholdelse af gældende lovgivning på området.

 

HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger afgivet på www.cantell.dk, via mail eller telefonisk kontakt videregives kun til interne afdelinger og betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionen i bunden. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Cantell slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

HVOR LÆNGE OPBEVARES DINE PERSONOPLYSNINGER?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som muligt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet eller samarbejdsaftalen, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene. E-mails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd – åbner du ikke vores markedsføringsmails, slettes dine data automatisk efter seks måneder. Du kan til enhver tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af hensyn til bogføringsloven bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år. 

DATALÆKAGE

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Cantells  interne servere eller hos eksterne partnere, iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Cantell eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom hurtigst muligt.  Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Cantell, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan altid kontakte os og få ændret i dine kontooplysninger eller angive om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller ydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, eller ønsker dine data slettet, bedes du kontakte os på: ask@cantell.dk.

 

Du kan også altid kontakte os på tlf.nr. +45 76 24 00 48 eller den dataansvarlige Helle Kynde på mailadressen hk@cantell.dk, mobilnr.: +45 24 60 86 22.